Mindennapi anya

Minden, ami anya. Legyenek az anyaság jelszavai: az elfogadás és az elengedés.

Nem vagyok "ősanya"... nekem kell valami más is, ami örömet okoz

mindennapi anya webaruhaz nyitasa

Élénken emlékszem még az első blog-bejegyzésem megírására. Nehezen jöttek a számra, akarom mondani a virtuális tollamra a szavak. Aztán ahogy elkezdtem írni, egyre több mindent akartam megosztani, leírni, elmondani, kiírni magamból. Napról napra, hétről hétre egyre több dolgot vetettem papír helyett a blog-oldalra.

 

Először féltem, hogy mit fognak szólni a gondolataimhoz az emberek. Aztán ahogy telt az idő, már úgy éreztem, a kezdeti félénkséget legyőzve, hogy örülnék, ha más is olvasná a bejegyzéseimet, és kíváncsi voltam a véleményekre, hogy más is jár-e hasonló lélek-cipőben, mint én. Ekkor létrehoztam a Facebook-oldalamat. Majd ahogy teltek a hónapok, és egyre többen olvastátok, amit írok, egyszer csak úgy éreztem, létre kellene hozni egy honlapot, ahol a blogon kívül más hasznos információt, tapasztalatot is megoszthatnék anyukákkal. És létrejött a mindennapianya.hu. Boldog voltam/vagyok. És Ti egyre több örömet okoztok, ahogy egyre több kérdést írtok szakértőinknek, ahogy egyre több ötlettel megtaláltok, hogy milyen témákról írhatnék. És amennyire csak lehet, megfontolom, és meg is valósítom a tanácsokat. Persze a magam kis tempójában, mert közben nevelem a ma már több mint másfél éves kis csemetémet, aki azért energiáim jó részét leköti.

Én a „Mindennapi anya”-val váltam teljessé. Nekem ez kell ahhoz, hogy újra kereknek érezzem a világot. Nem vagyok az „ősanya” típus. És bármilyen szörnyeteg vagyok/leszek sok anya szemében, engem csak az anyaság nem tett teljessé. Imádom a lányom, és vágytam az anyaságra. Amikor pedig ebben az új szerepben nem találtam a helyem, úgy éreztem, hogy nem vagyok normális, hogy bennem nincs meg az, ami egy jó anyában meg kellene lennie. De megvan, és az idő ezt igazolta is. Nem vagyok tökéletes anya, messze nem vagyok az. Hibázom. Sokszor türelmetlen vagyok és bizonytalan. De a lányom csillogó szemén, mosolyán, szeretetén, Férjem visszajelzéséből, támogatásából érzem, hogy nem is csinálom ezt az egészet olyan rosszul. És én ezt csak úgy tudom megvalósítani, hogy mellette valami mással is foglalkozom, ami örömet okoz.

Nyughatatlanságom persze itt sem állt meg, és ismét egy újabb lépésre szántam, illetve szántuk el magunkat, mert ezt már kart-karba öltve Férjemmel visszük véghez. Nyitunk egy webáruházat. Itt sem fogjuk meghazudtolni magunkat, és hitelesek maradunk. Hitelesek, mert ez számunkra elengedhetetlen. Egy olyan márkát fogunk forgalmazni, mely mellett mi magunk is letettük a voksunkat, melynek számtalan termékét mi is használjuk nap, mint nap, és ami nem okozott még csalódást. Legjobb tudásunkkal fogunk Neked segíteni a választásban, és minden rendelkezésre álló információt szeretnénk megosztani Veled, hogy megkönnyítsük a döntést, ami a babaeszközök rejtett labirintusából való kiútkeresés során szükséges. Termékenként kiemeljük, hogy anyai szemmel milyen előnyöket rejt egy-egy árucikk, mit érdemes megfontolni a vásárlás előtt. Remélem, hogy számodra segítséget fog nyújtani ez a webshop, és örömmel vásárolsz majd Tőlünk.