Mindennapi anya

Minden, ami anya. Legyenek az anyaság jelszavai: az elfogadás és az elengedés.

Napi recept: beteg gyerek leves, halálos torokgyulladással fűszerezett férjjel

mindennapi anya Napi recept beteg gyerek leves halalos torokgyulladassal fuszerezett ferjjel

Napi recept: beteg gyerek leves, halálos torokgyulladással fűszerezett férjjel.

Mi rosszabb annál, ha beteg a gyereked?! Ha a férjed (is)… Laughing Laughing

Persze, lehet ezt még fokozni, ha a gyerek és férj mellett Te is beteg vagy. Smile De nálunk ez most nem áll fenn, mert én már múlt hét végén kiütöttem magam, szóval már szinte teljesen rendben vagyok.

Ugyebár a kis Manó pocakmenésben szenved, melyre Doktor bácsink reakciója: „nincs ennek a gyereknek semmi baja, hiszen mosolyog.” Látta volna a váróban, akkor be sem mehettünk volna a rendelőjében, mert folyamatos sikítások, viháncolás közepette szelte a köröket a teremben. Természetesen itt-ott mosolyt csalt a többi szülő arcára, a maradék pedig engem méregetett ferde szemmel, hogy mindezt hagyom.. Egyszer le is győzött a „szégyen”, és legalább két percig egyhelyben tudtam tartani a gyereket egy kis telefonos jutyúb-mese bemutatóval.. de aztán szaladt tovább. No, miután megtudtam, hogy nem halálos kórt kapott el a lányom, és nem áll a kiszáradás szélén sem, egészen megnyugodtam. J Ennek vagy a betegség javulásának köszönhetően ma még csak két telepelusunk volt. Igen ám, de közben Apa is kidőlt. Már napok óta szenvedett, és mivel munkából nem tudott hiányozni, ezért most hatványozottan csap le rá a gyilkos, kíméletlen és könyörtelen torokgyulladás.

A napi recept: végy egy gyógyulófélben lévő gyereket, akinek kicsípte a popóját a napok óta tartó hasmenés. Adj hozzá egy hihetetlen beteg férjet. Fűszerezd meg egy kis kedveskedéssel, ami kedvenc húsleves és pluszban gombás husi készítésben nyilvánul meg. Ízlés szerint adj hozzá egy kis saját fejfájást, ami napok óta rád tör néha. Jól rázd össze, és kóstolj bele a folyamatosan nyüsszögő gyerekesszenciába, és a kanapén gyengélkedő, erejét vesztett férj-zamatba. Megfelelő ízlelés mellett hamar érezheted a lábadon csimpaszkodó, anyát akaró, főzést megtapogató gyermekkezeket, és a teára szomjazó, gondoskodást óhajtó férjet. Laughing

Desszertnek pedig álmodd meg a rád váró mosáshalmot és a retkes-morzsás-felforgatott lakást (mert ugye a kis beteg ott ehet, ahol hajlandó pár falatot lenyelni..).

Mindenkinek jó étvágyat kívánok, és gyomorrontásmentes napot! Laughing