Mindennapi anya

Minden, ami anya. Legyenek az anyaság jelszavai: az elfogadás és az elengedés.

mindennapi anya megacuki és vagy szuperidegesito

Elkezdett a Manó kúszni. Kb. 4 napja. Először talán egy fél métert ment, még abban sem voltam biztos, hogy ez a kúszás. De elég rohamos ütemben fejlődött, mert másnap már métereket megtett. Általában a virágokat, a vezetékeket, a kukát, és a papucsokat veszi célba.

Természetesen mindent meg akar nyalni és rágni, még a széklábat is. Laughing Egyszer sikerült a kis dohányzóasztal alá is betolatni, persze kijönni már nem tudott. Szóval folyton az egyik szemem rajta van, hogy bármikor rohanhassak. Laughing Még nem tüntettünk el mindent, ami káros lehet, és ahogy látom, mindenből tud veszélyforrást csinálni (pl. székre akasztott szatyrot húzva, majdnem magára döntötte a széket).

Nagyon kis bénán mozog, de ehhez képest rém' gyorsan Smile A jobb karjával húzza magát, a bal lábával meg tolja. Kb. olyan a jelenet, mintha egy kerekesszékes kiesett volna a kocsijából, és utána kúszna. (Elnézést a morbid hasonlatért, de tényleg ilyen a mozgása). A járókát igyekszem csak akkor használni, ha elhagyom a helyiséget, de áldásos, hogy van. Laughing Összegezve megacuki.

És lett még egy megacukiságunk. A Kisasszony sikít. Nem kicsit. Nagyon. Nem is értem, hogy hogy tud fél napot torokkal bírni különböző sikolyok és sikkantások közepette. Egyenlőre nagyon édes. Smile Kb. olyan hangokat ad ki, mint amikor a filmekben elpattannak a poharak és kitörnek az üvegek. Néha már én is nézegetem a készletek és ablakok épségét. Laughing Csak arra leszek kíváncsi, hogy ez meddig lesz megacuki, és mikor kezdődik majd el, amikor az idegszálaim kezdenek el szétpattanni. Smile Meglátjuk, pontosabban meghalljuk majd. Smile

2014.04.28.